Jaro 11 - 4. liga skupina A

V oslabené sestavě jsme předvedli statečný výkon, ale na body to nestačilo:

9.kolo, Po 30.5.2011, 18:15, Běchovice

Mystique Dynamo CF  vs.  Bakera  2:3 (1:2)

Branky: 1x Jakub Burian, 1x Ladislav Nový

Sestava: B: Adam Hild 6.0    H:  Jakub Burian, Jiří Burian, Jakub Mandelíček, Jakub Marek, Aleš Moravec, Ladislav Nový

Komentář: Tým Bakery byl naším soupeřem v 8. kole letošní sezóny. A po prohře 3:2 (1:1) se více a více zamotáváme do bojů o záchranu. Bohužel náš tým začíná připomínat lazaret, takže jsme měli opět problémy se sestavou: Adam – já, Párek, Ládik, Buri, Jiří a Melli, takže jsem do zápasu s jedním z kandidátů na postup nešli s přehnaným očekáváním. Soupeř nás také hned od začátku zatlačil a vstřelil dva rychlé góly po rohových kopech. Od té doby jsme však překvapovali sami sebe. Bakeře jsme byli vyrovnaným soupeřem, ačkoli ta měla mírnou územní převahu, my měli větší šance a měli jsme jich dost. Do přestávky ještě snížil Ládik, Melli trefil z přímého kopu tyč, Jiřího v jasné šanci soupeř fauloval, Buri ze samostatného nájezdu trefil taky tyč. Do druhého poločasu jsem již nenastoupil a nemohli jsme tedy již střídat a byl znát postupný úbytek sil. Bakera chtěla zápas v klidu dohrát, držela míč a nepouštěla se do riskantnějších věcí. Na naše možnosti jsme hráli stále dobře, pozorně bránili a dokázali si vytvořit i nějaké šance, ačkoli těch postupně ubývalo. Bakera hrála jednoduše na vysunutého útočníka a ještě víc se uklidnila po vstřelení akrobatického třetího gólu. Ani po něm jsme zbraně nesložili a Buri ještě snížil. Na víc jsme již neměli čas a především síly. Závěr zápasu se nesl v nervózním duchu především ze strany Jiřího.
Celkově jsme myslím překvapili, čeho jsme byli schopní a nechybělo málo a mohli jsme urvat i nějaký bodík, ačkoli výhra soupeře je dohromady asi zasloužená.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Zápas hraný v úmorném vedru proti sobě postavil dravé mládí mužstva Mystique Dynamo CF a zralou zkušenost v podání týmu Bakera. Zkušenost a dobře promyšlená taktika v tomto duelu zvítězila a s ní výše zmíněný kádr Bakera.