Jaro 11 - 4. liga skupina A

5.kolo, Po 2.5.2011, 17:00, Kbely

Mystique Dynamo CF  vs.  MVS Vršovice A  1:1 (0:0)

Branky: 1x Jiří Burian

Sestava: B: Jakub Marek 5.0    H:  Michal Burda, Jakub Burian, Jiří Burian, Michal Lampír, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Aleš Moravec

Komentář: Poslední dva zápasy nám nepřinesly ani bod a trochu pokazily náladu po podařeném vstupu do sezóny. Proti MVS Vršovice ve Kbelích jsme se již chtěli vrátit na vítěznou vlnu, ale i přes veškerou snahu nám to nebylo přáno. V hnusném počasí jsme se sešli v ideálním počtu a sestavě Párek – já, Lenzik, Burdik, Lampas, Melli, Jiří a Buri. První poločas byl v poli vyrovnaným bojem, kdy však soupeř byl o něco nebezpečnější. Především dva jeho „mladící“, na kterých jejich hra stála, nám dělali problémy, kdy nastřelili tyč i břevno naší branky. My se nedokázali na úzkém hřišti prosadit kombinací a hrozili spíše střelami z větší dálky, které však mnoho problémů nezpůsobovaly. Druhý poločas byl z naší strany mnohem lepší a soupeře jsme přehrávali. Bohužel nás opět několikrát zklamala koncovka. Lenzik trefil pouze tyč. Až poté se prosadil šťastnou tečí hokejkou Jiří. Bohužel vedení jsme neudrželi dlouho. Soupeř náhodným polonahozením na naší branku, které nakonec nikdo netečoval, vyrovnal. Od té doby jsme však soupeře zamkli na jeho polovině a měli hned několik výborných šancí. Burdik však trefil jen břevno a v dalších 2-3 šancích selhal, ani Lenzik se ze samostatného úniku neprosadil. Vršovice nakonec svou branku s vypětím všech sil uhájili a zápas skončil výsledkem 1:1 (0:0).
První poločas byl trochu rozpačitý s čekáním na vývoj utkání. Ve druhém jsme však již předvedli dobrý výkon, za který jsme však nebyli odměněni výhrou.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Pěkný fotbal, zasloužená remíza.