Jaro 11 - 4. liga skupina A

4.kolo, St 27.4.2011, 19:00, Pražačka

Mystique Dynamo CF  vs.  Matfyz  2:3 (0:2)

Branky: 1x Michal Burda, 1x Jan Lenz

Sestava: B: Adam Hild 7.0    H:  Michal Burda, Michal Lampír, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Jakub Marek, Aleš Moravec, Ladislav Nový

Komentář: Netradičně ve středu jsme se na Pražačce utkali s týmem Matfyz. Tomu se v doposavadním průběhu soutěže nedařilo a nezískal ani jeden bod. Proto jsme do zápasu nastupovali odhodláni odčinit minulé zaváhání, k čemuž nás opravňovala i silná sestava: Adam – já, Lenzik, Lampas, Melli, Burdik, Párek a Ládik. O samotném zápase netřeba nikterak dlouho psát. Soupeř zvolil jednoduchou, ale velmi účinnou taktiku, kterou navíc beze zbytku dokázal dodržovat a na hranici sebeobětování uhájil své vítězství 3:2 (2:0). Od začátku jsme udávali tempo hry, zamkli jsem soupeře před jeho branku jako v házené, avšak to bylo většinou vše, kam jsme se dostali. Bohužel se mu po naších chybách v úvodu povedli dva rychlé brejky, které udaly tón celému zápasu. Nám chybělo především finále útoku v podobě přesné střely nebo jiného ohrožení branky. Největší naší šancí v první půli byla tyč Lenzika. Soupeř vyčkával, odkopával a urputně bránil. Ve druhém poločase jsme se zvedli a když Burdik bodlem propálil vše a následně po jediné povedené kombinaci vyrovnal Lenzik mohli jsme ještě myslet na úspěch. Ale při dalším sporadickém útoku soupeř díky našemu nedůrazu rozhodl. Zbytek zápasu již byla spíše křeč z naší strany. Soupeř předvedl výkon na hranici jeho možností, nám naopak něco chybělo. Trocha jednoduchosti v útoku a i více klidu a rozvahy v přípravné fázi.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Zápas, kde rozhodovala větší přesnost a šikovnost v koncovce. No těmi šikovnějšími byli hráči týmu Matfyz a zaslouženě tak vyhráli.