Podzim 07 - 6. liga skupina F

2.kolo, So 15.9.2007, , Pankrác

Mystique Dynamo CF  vs.  Senioři Praha A  3:1 (1:0)

Branky: 3x Jan Lenz

Sestava: B: Adam Hild 5.0    H:  Filip Beneš, Jakub Burian, Jan Děda, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Jakub Marek, Michal Stanko

Komentář: Dnes jsme hráli na překvapivě dobře připravené Pankráci. Začátek utkání byl plně v naší režii, soupeře jsme k ničemu nepustili, sami jsme měli šanci na dva zápasy, naštěstí hned v úvodu vyšla akce dva na jednoho, mě a Lenzika, když Lenzikova přihrávka skončila v síti. Celý poločas byl v naší režii, ale šance jsme neproměňovali, řešili jsme je až moc složitě. Soupeř ze začátku snažil jen o nakopávání, až v závěru měl jednu, dvě příležitosti. Naopak začátek druhé půle se nám nevydařil, naše obrana zmatkovala (byl jsem zrovna na lavičce ). Soupeř měl šance, ale svou nefotbalovostí je neproměňoval. Nám vázla souhra v poli a přechod do útoku. Vše vyústilo ve vyrovnání. Po našem rohovém kopu jsem ztratil míč, z čehož vznikla situace dva na dva a Buri nedokázal zastavit očividnou ulici a přišlo vyrovnání. Poté jsme vrhli všechny síly do útoku, soupeř se jen obtížně bránil. Většinou jen odkopával míče z vápna. Naše produktivita byla bohužel nízká, a soupeřův gólman někdy až čaroval. Naštěstí se ujala holomajzna, kdy po sérii odrazů, nakonec nějak doklepl míč opět Lenzik. Od té doby jsme měli zápas pod kontrolou, soupeř mnoho situací neměl a nedorozumění mezi gólmanem a stoperem soupeře potrestal do prázdné brány opět Lenzik. Zápas jsme dohrávali v klidu. Naše vítězství bylo zasloužené, ale na druhé straně soupeř bojovný a sportovně naprosto korektní.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Pohledné utkání, ve kterém po většinu času byli lepší techničtí hráči Mystique, kteří by na lepším terénu pravděpodobně dříve proměnili šance, kterých mnoho zahodili, nebo je vychytal brankář Seniorů. Po vyrovnávací brance jich asi litovali, ale po hattricku Lenze zaslouženě vyhráli.