Jaro 16 - 3. liga skupina C

V bojovném utkání jsme smolně prohráli

6.kolo, St 4.5.2016, 19:15, Štěrboholy

Mystique Dynamo CF  vs.  Inter Ohradní  2:3 (2:1)

Branky: 1x Jan Lenz, 1x Jakub Mlejnek

Sestava: B: Tomáš Moravec,     H:  Michal Burda, Marek Daněček, Michal Lampír, Jan Lenz, Jakub Mlejnek, Ladislav Nový

Komentář: V šestém kole jsme ve Štěrboholech narazili na Inter Ohradní. Kvůli zraněním a nemocem jsme měli velké problémy poskládat sestavu. Navíc Mára zaspal!!!!! A dorazil až v průběhu první půle. Zápas jsme tak začali bez hráčů na střídání. Soupeř se snad neurazí, ale troufnu si říct, že nebyl na 3. ligu nijak zvlášť fotbalový. Hráči Interu ale vše nahrazovali nasazením, důrazem a hlavně, na poměry hanspaulky, extrémně rychlým návratem do obrany po ztrátě míče. My se v úvodu utkání ujali vedení 2:0 po kombinaci Lampase s Lenzikem a poté šťastným gólem Mlejna, kdy brankář jeho střelu vyrazil do obránce a od něj se míč odrazil do brány. Soupeř se poté začal více tlačit dopředu, vysoko napadal, ale větší šance si nevytvářel. Na 2:1 snížil také šťastným gólem – na dlouhý nákop nabíhal útočník, balón nezasáhl, ale zmátl tím Melouna a míč prošel až do naší brány. Chvíli před koncem poločasu měl velkou šanci Lampas, který šel od půlky sám na bránu, ale vychytal ho gólman Interu.
Ve druhé půli už bylo znát, že soupeř měl více hráčů na střídání, navíc Mára v duchu hesla: „O co pozdějc příjdu, o to dřív odejdu.“ ve druhé půli odstoupil ze hry kvůli zranění. Lampas si chvíli na to dodělal sval, kvůli kterému původně nechtěl vůbec nastoupit a zápas dohrál se sebezapřením. Soupeř vyrovnal po naší nedůslednosti při bránění, útočník se neukvapil, podržel míč a pak jej zázračně procpal přes chumel hráčů. Inter definitivně strhl vývoj utkání na svojí stranu, když se nám nepodařilo zakončit roh, soupeř vyrazil do brejku, který ukázkově vyřešil. My měli v závěru ještě několik nadějných příležitostí na vyrovnání, ale bohužel žádná z nich se neujala.
Zápas ukončil moment, kdy byl faulován Burdík metr před vápnem soupeře, asistent signalizoval faul, ale hlavní místo odpískání faulu zápas ukončil. To jsem psychicky neustál a předvedl hysterický výlev na adresu rozhodčího obohacený několika vulgaritami. To se nelíbilo především Márovi a Lampasovi s tím, že dělám týmu ostudu. Maj pravdu, moje reakce byla zbytečná, takže se týmu a taky rozhodčímu omlouvám, pokud si zde report přečte :-)
Zápas jsme klidně mohli zvládnout lépe, neproměnili jsme několik šancí a Meloun, přestože žádný gól nejde na jeho triko, tak si tentokrát v podstatě nesáhl na balón. Soupeři vyhrál díky většímu nasazení a hlavně poctivějšímu návratu do obrany.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Hosté byli jasně lepším týmem, ale nedokázali proměňovat svoje šance a nakonec na to doplatili, neboť domácí v závěru rozhodli ve svůj prospěch.
Best player = Lenzik