Jaro 16 - 3. liga skupina C

Výkonem na hranici našich možností jsme urvali cenné vítězství

4.kolo, Po 11.4.2016, 20:45, Čechie Smíchov

Mystique Dynamo CF  vs.  Vemex  4:3 (2:2)

Branky: 2x Michal Burda, 1x Marek Daněček, 1x Jakub Mlejnek

Sestava: B: Zdeněk Půta,     H:  Michal Burda, Marek Daněček, Michal Lampír, Jan Lenz, Jakub Mlejnek, Aleš Moravec, Ladislav Nový

Komentář: Ve čtvrtém kole jsme se utkali s týmem Vemex. Soupeř byl o generaci mladší a balón jim rozhodně nepřekážel, takže bylo jasné, že nás nečeká nic snadného. Hráči Vemexu od začátku vysoko napadali a tak jsme museli hru dost zjednodušit a příliš pohledných kombinací jsme nepředvedli. Přesto si troufnu říct, že jsme měli v první půli více šancí. Brzy se prosadil Mlejn po individuální akci a poté Mára zakončoval na zadní tyči do prázdné brány. Vedli jsme 2:0 a ještě jsme dvakrát nastřelili konstrukci brány. Hlavně Márova bomba do břevna, která se odrazila na brankovou čáru, stojí za zmínku. Soupeř měl více ze hry, ale vyložené šance si nevytvářel. Do půle se Vemexu podařilo vyrovnat dvěma pěknými střelami ze střední vzdálenosti, když pokaždé trestal, jakmile jsme trochu otevřeli obranu. V druhém poločase nám už znatelně docházely síly a když soupeř po autu a střele mezi Lampasovýma nohama strhl vedení na svou stranu, nevypadalo to s námi vůbec dobře. Naštěstí se brzy prosadil Burdík hlavou po autu. Po zbytek zápasu již Vemex dobýval naší bránu a snažil se vstřelit vítězný gól. My vyráželi do protiútoků, ale sil už moc nezbývalo a tak hráče s míčem většinou nikdo nedoplňoval. V úplném závěru se podařila mě s Burdíkem krásná akce, kdy jsme si několikrát vyměnili míč, vykombinovali soupeřovu obranu a Burdík zakončoval do odkryté brány. Na tento gól už Vemex nedokázal odpovědět a tak jsme získali hodně cenné dva body. Nutno říct, že takhle jsme si u hanspaulky už dlouho nezaběhali a všem patří dík ze velkou bojovnost.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Zápas hrán ve vysokém tempu. Na obou stranách řada individualit, kterým by slušelo hrát vyšší ligu. Domácí se dokázali velmi koncentrovat na útok ale na obranu už tolik ne a to byl rozdíl, který rozhodl utkání.
Nej hráč = Lampas