Podzim 13 - 4. liga skupina A

Utrpěli jsme bod

3.kolo, Po 16.9.2013, 20:30, Štěrboholy

Mystique Dynamo CF  vs.  Sebranka FC A  2:2 (2:0)

Branky: 2x Jakub Mlejnek

Sestava: B: Adam Hild 6.5    H:  Jakub Burian, Jiří Burian, Marek Daněček, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Jakub Mlejnek, Zdeněk Půta

Komentář: Třetí zápas a konečně alespoň bod, ale více než šťastný. Se Sebrankou FC A jsme sice v poločase mohli myslet na výhru, ale konečný výsledek 2:2 (2:0) je nakonec hodně spravedlivý. Sestava oplývala větší kvantitou (avšak kvalita pokulhávala): Adam - já, Lenzik, Mára, Mlejn, Jiří, Jakub a Zdenda. První poločas byl ještě jakžtakž v pořádku. Soupeř nasadil zajímavou taktiku, kdy brankář strávil poločas na polovině hřiště (zjevně to nebyl brankář v pravém slova smyslu). Hra se tedy odehrávala na naší polovině a připomínala házenou. Toto jsme ještě zvládali vcelku bránit, zahustili jsme vlastní polovinu a bylo těžké tu hráz prolomit. Naopak Mlejn využil brankářova postavení a gólem z vlastní poloviny nás dostal do vedení, za chvíli ho zvýšil, když tečoval před brankou volný kop. Několik dalších potencionálních možností jsme však zazdili. Ve druhém poločase soupeř vyměnil brankáře, který už zůstával v bráně a začal nám kolotoč. Za celý poločas jsme si přihráli maximálně pětkrát, vůbec jsme nedokázali podržet alespoň chvíli míč a byli pod neustálým tlakem. Jedinou naší příležitostí byla tyč po přímém kopu Mlejna. Jinak jsme jen čekali na ránu z milosti a ta samozřejmě přišla. První po trochu nešťastné situaci, když míč proskočil mezi několika nohama a druhá po velké nedůslednosti v obraně jako celku. Konečná remíza byla za výkon ve druhé půli milosrdná.
Bohužel je na čase si přiznat, že nám chybí hlavně fotbalovost (o fyzičce víme již dávno), nikdo nechce balon a když už se k němu odrazí, rychle s ním pryč. Což na tuhle soutěž bohužel zjevně nestačí.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Vyrovnané utkání skončilo dělbou bodů.