Jaro 13 - 4. liga skupina B

Druhý poločas jsme absolutně nezvládli

4.kolo, Út 16.4.2013, 19:00, Pražačka

Mystique Dynamo CF  vs.  Steve  4:7 (2:1)

Branky: 1x Marek Daněček, 2x Jakub Burian, 1x Ladislav Nový

Sestava: B: Zdeněk Půta    H:  Michal Burda, Jakub Burian, Marek Daněček, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Jakub Mlejnek, Ladislav Nový

Komentář: Po minulém zápase jsem už nepředpokládal, že by nás postihlo něco podobného. Avšak se Steve mělo utkání bohužel mnoho společného. Nenastoupil potrestaný Jiří a zraněný Melli, debut si však, alespoň na chvíli, užil Mlejn. Úvod se nevydařil a po autovém vhazování a nedůrazu Jakuba jsme brzo prohrávali. Jakub však své zaváhání bleskurychle napravil a po přesné kombinaci nezaváhal. Zanedlouho se po chybě v rozehrávce soupeře prosadil i Ládik a vedli jsme. Do konce poločasu již další branka nepadla, ač jsme měli několik možností (břevno Mlejna), které jsme, jak je naším zvykem, neproměnili a následně pak litovali. Troufám si napsat, že jsme byli lepším týmem a mohli (měli) jsme vést větším rozdílem. Začátek druhého poločasu jsme ještě ustáli bez obtíží, ale po další nezakončené akci následoval rychlý brejk, přečíslení a vyrovnání. Toto vyrovnání znamenalo krach našich nadějí a víry. Během chvíle jsme inkasovali tři góly ani jsme nevěděli jak. Dokázali jsme sice ještě zvednout na chvíli hlavu a Jakub s Máru snížili dokonce na jednogólový rozdíl. Víc však nezvládli. Steve nám na cestu přibalil ještě dva kousky od cesty.

Nebylo to tak hrozné jako minule, ale nesmíme přestatávat hrát!

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Zezačátku jednoznačná záležitost pro domácí, později drama a strach o výsledek. Spousta neproměněných šancí.