Jaro 16 - 3. liga skupina C

První zápas ve třetí lize jsme zvládli vítězně!

1.kolo, Út 22.3.2016, 19:00, Motorlet

Mystique Dynamo CF  vs.  Torpedo Ohrobec SKA  2:1 (2:0)

Branky: 1x Aleš Moravec, 1x Jakub Burian

Sestava: B: Tomáš Moravec,     H:  Jakub Burian, Marek Daněček, Michal Lampír, Jan Lenz, Jakub Mlejnek, Aleš Moravec, Zdeněk Půta

Komentář: V historicky prvním třetiligovém zápase jsme narazili na tým Torpedo Ohrobec SKA. Jelikož se jednalo o první zápas po zimně, byla hra zpočátku oboustranně dost opatrná. Soupeř se snažil více držet míč, ale žádné větší šance si nevytvářel. My po zisku míče mohli hrát do otevřené obrany a v prvním poločase jsme si vytvořili více šancí. První gól zápasu vstřelil po skrumáži po rohu Meli ml. Na 2:0 zvyšoval umístěnou střelou Buri a do půle se již skóre neměnilo i přes jednu větší šanci soupeře.
Vzhledem ke skóre měla druhá půle očekávaný průběh. Soupeř se tlačil za vyrovnáním, my se soustředili na obranu a vyráželi do „rychlých“ brejků. Postupem času nám docházely síly a tak si Torpedo vytvořilo několik nebezpečných příležitostí, ale vždy nás podržel skvěle chytající Meli st. Nezabránil jen prudké střele zhruba ve 45. minutě, kdy se hráč Torpeda rychle obtočil kolem bránícího hráče. Zbytek zápasu jsme si již relativně v klidu pohlídali a slavíme tak první vítězství ve třetí lize. Musíme uznat, že utkání by asi více slušela remíza. Torpedu patří dík za férovost. Přestože většinu zápasu dotahovali náš náskok, několikrát se přiznali k teči nebo vrátili balón po chybě rozhodčího.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Pěkný útočný fotbal, plný krásných akcí, narážeček a střel. Zápasu by spíš slušela remíza.