Podzim 13 - 4. liga skupina A

Začátek sezony nám vůbec nevyšel

1.kolo, St 4.9.2013, 20:15, Pražačka

Mystique Dynamo CF  vs.  Kings FC  1:7 (1:4)

Branky: 1x Jakub Mandelíček

Sestava: B: Zdeněk Půta 1.0    H:  Martin Burda, Jakub Burian, Marek Daněček, Jakub Mandelíček, Jakub Mlejnek, Ladislav Nový

Komentář: Nová sezóna přináší nové výzvy. Na podzim 2013 nás jich čeká hned 10, jediným známým týmem jsou Tlakové Galoše. Hned první utkání proti Kings FC ukázalo, že to nebudou výzvy lehké. V sestavě Zdenda - já, Ládik, Buri, Mlejn, Mára a Martin jsme na soupeře nestačili a výsledek 1:7 byl nakonec ještě milostivý. Za dvacet minut hry byl stav 0:4 - ač se dva góly daly chytit a jeden nabídl soupeři na podnose Mlejn - a bylo po zápase. Naše hra byl chaotická, nedůrazná, bez systému. V útoku jsme nebezpeční nebyli a v obraně spíš pozorovali rychlé a přesně kombinace Kingů. Do poločasu jsem po autu velmi šťastně snížil, ale nic to neznamenalo. Druhý poločas už byl jen o počtu námi inkasovaných gólů, naštěstí soupeř nás už šetřil a vodil míč až na brankovou čáru, takže jsme několika gólům ještě zabránili. Naši ojedinělou šanci naopak neproměnil Buri.
Soupeř hrál velmi slušně týmově, měl super pohyb a dokázal si "to dát". Což my bohužel ne. Zbytečně jsme je honili po hřišti, ač to neumíme a žádný balón jsme nevybojovali - místo, abychom slušně bránili a počkali si na ně.
V příštím zápase Vládci Prahy, kteří v 5. lize ztratili pouhé 2 body.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Sehraný, fotbalový, produktvní, pohyblivějí i střelecky produktivní tým zaslouženě zvítězil a byli to FC Kings.