Podzim 12 - 4. liga skupina C

Góly jsme nestříleli, ale darovali...

6.kolo, Čt 18.10.2012, 19:30, Děkanka

Mystique Dynamo CF  vs.  Real TIDE XXL  3:7 (2:3)

Branky: 1x Michal Burda, 1x Jan Lenz, 1x Jakub Mlejnek

Sestava: B: Adam Hild 7.0    H:  Michal Burda, Jiří Burian, Marek Daněček, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Jakub Mlejnek, Aleš Moravec, Ladislav Nový, Zdeněk Půta

Komentář: Početná sestava se na Děkance postavila vedoucímu týmu tabulky. Real TIDE XXL nám, i přes náš vcelku slušný výkon ve druhém poločase, uštědřil debakl 3:7 (2:3). Od úvodu bylo znát, že nás nečeká nic snadného. Soupeř disponoval širokým a hlavně vyrovnaným kádrem, který spoléhal především na svou běhavost a společné nasazení. Nám dělalo celé utkání problémy držet se s hráči soupeře v pohybu a důsledně je bránit. Rozdílem mezi týmy byla i chuť střílet, kdy my opět vodili míč až do brány, naopak Real střílel z 90% pozic. Většinu gólů jsme soupeři sami nabídli. V prvním poločase nedorozumění Ládika a Burdika, laxnost Máry atd. Sami jsme dokázali odpovědět Burdikem po chybě soupeře a díky důrazu Mlejna v samém závěru. Stav byl ještě hratelný. Druhý poločas přinesl náš zlepšený výkon především směrem dopředu. Za celý druhý poločas jsme si vypracovali snad 10 vyložených šancí, ze kterých jsme však dokázali vytěžit pouze jeden jediný gól. Naopak Real trestal jakékoli naše zaváhání. Místo vyrovnání na 3:3 v úvodu druhého poločasu následoval můj komický vlastní gól a o minutu později další laxnost a pátý gól. V té době se již zdál zápas rozhodnut a i soupeř zjevně polevil. My jsme to nezabalili a dokázali si vytvořit další možnosti na příští tři zápasy. V jejich neproměňování se stal přeborníkem především Burdik, který zahodil minimálně hattrick, a Mára. Závěr už byl poté spíše hektický s několika brankami na obou stranách.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Velice kvalitní utkání díky oběma týmům. Domácí lépe kombinovali a stříleli branky, což se hostům nedařilo.