Podzim 12 - 4. liga skupina C

Úvod sezony jsme nezvládli

1.kolo, St 12.9.2012, 20:45, Novoborská

Mystique Dynamo CF  vs.  Kříženeček  4:5 (2:4)

Branky: 2x Michal Burda, 1x Jan Lenz, 1x Jakub Burian

Sestava: B: Adam Hild 2.0    H:  Michal Burda, Jakub Burian, Jiří Burian, Marek Daněček, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Jakub Mlejnek, Aleš Moravec, Zdeněk Půta

Komentář: Úvodní utkání s Kříženečkem nám bohužel nepřineslo ani bod. Nemastný, neslaný výkon znamenal prohru 4:5 (2:4). Na zápas dorazil skoro kompletní tým včetně dvou posil Máry a Mlejna, skoro po roce se do branky opět postavil Adam. Adam - já, Lenzik, Burdik, Buri, Jiří, Zdenda, Mára, Mlejn a Melli. První deset patnáct minut bylo velmi opatrných. Nikdo nechtěl udělat chybu, která se na malém hřišti na Proseku často rychle nevyplácí a hrál se neurovnaný, bojovný fotbal. Bohužel první chybu jsme udělali my, když Zdenda neuhlídal přetažený aut. Tento okamžik nastartoval gólové hody. Za chvíli náš několikanásobný nedůraz soupeř opět potrestal. Zbraně jsme nesložili a skoro okamžitě po střelách Buriho a Burdika vyrovnali. Místo zlepšení výkonu jsme však do poločasu ještě dvakrát inkasovali po hezké kombinační akci soupeře a poté, kdy Adam při rozehrávce nastřelil soupeře. Ani větší nasazení ve druhém poločase nepřinášelo dlouho výsledek ani v podobě gólových náznaků. Kříženeček spolehlivě bránil a čekal na svou šanci. Sice po samostatné akci Lenzik a Burdik snížil, ale vzápětí opět chyboval Adam a i přes okamžitou odpověď Lenzika a závěrečnou šanci Buriho jsme alespoň bod nevybojovali.
Na úvod nedobrý výkon, kterému chyběla hlava a pata. Možná nám uškodila až příliš početná lavička a časté střídání. Věřme, že do příštích zápasů vstoupíme rozehraněji.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Dynamické a technické utkání s mnoha šancemi na obou stranách hrané v dešti. Vyhrálo zaslouženě mužstvo Kříženeček.